Scilab Home page | Wiki | Bug tracker | Forge | Mailing list archives | ATOMS | File exchange
Please login or create an account
Change language to: English - Français - 日本語

Please note that the recommended version of Scilab is 6.0.1. This page might be outdated.
See the recommended documentation of this function

Ajuda Scilab >> Scilab > exit

exit

termina a sessão Scilab corrente

Descrição

Termina a sessão Scilab corrente.

Ver Também

  • quit — Decresce o nível de pausa ou termina o Scilab
  • abort — Interrupção de avaliação
  • break — palavra-chave para interromper um laço ("loop") (significa "interromper (neste ponto)")
  • return — retorna ou pára a execução de uma função e copia algumas de suas variáveis locais
  • resume — retorna ou pára a execução de uma função e copia algumas de suas variáveis locais
Scilab Enterprises
Copyright (c) 2011-2017 (Scilab Enterprises)
Copyright (c) 1989-2012 (INRIA)
Copyright (c) 1989-2007 (ENPC)
with contributors
Last updated:
Thu Mar 03 11:00:26 CET 2011