Scilab Home page | Wiki | Bug tracker | Forge | Mailing list archives | ATOMS | File exchange
Please login or create an account
Change language to: English - Français - 日本語

Please note that the recommended version of Scilab is 6.0.2. This page might be outdated.
However, this page did not exist in the previous stable version.

Manual Scilab >> Gerenciamento de ajuda online > make_index

make_index

cria um novo arquivo de índice para ajuda on-line

Seqüência de Chamamento

make_index()

Descrição

A ajuda on-line lê primeiro o arquivo index.html , que contém a lista dos capítulos. Este arquivo vem com o Scilab e está no diretório SCIDIR/man/<language> (ver man). É possível modificar este arquivo de índice enquanto se adiciona interativamente novos arquivos. Para isto, modifique a variável %helps e então utilize a função make_index.

Ver Também

Scilab Enterprises
Copyright (c) 2011-2017 (Scilab Enterprises)
Copyright (c) 1989-2012 (INRIA)
Copyright (c) 1989-2007 (ENPC)
with contributors
Last updated:
Wed Jan 26 16:24:43 CET 2011