Scilab Home page | Wiki | Bug tracker | Forge | Mailing list archives | ATOMS | File exchange
Please login or create an account

Please note that the recommended version of Scilab is 6.0.0. This page might be outdated.
See the recommended documentation of this function

Aide Scilab >> Fonctions Elémentaires > Matrices élémentaires

Matrices élémentaires

  • diagextraction de diagonale ou construction d'une matrice à partir d'une diagonale.
  • eyematrice identité
  • linspacevecteur de valeurs équidistantes
  • logspacevecteur de valeurs logarithmiquement équidistantes.
  • meshgridconstruit des matrices ou des tableaux 3-D
  • onesmatrice remplie de 1
  • randgénérateur de nombres aléatoires
  • zerosmatrice nulle
  • ind2sublinear index to matrix subscript values
  • ndgridarrays for multidimensional function evaluation on grid
  • sub2indmatrix subscript values to linear index
Scilab Enterprises
Copyright (c) 2011-2017 (Scilab Enterprises)
Copyright (c) 1989-2012 (INRIA)
Copyright (c) 1989-2007 (ENPC)
with contributors
Last updated:
Wed Oct 05 12:10:37 CEST 2011