Scilab Home page | Wiki | Bug tracker | Forge | Mailing list archives | ATOMS | File exchange
Please login or create an account
Change language to: English - Português - 日本語

Please note that the recommended version of Scilab is 6.0.0. This page might be outdated.
See the recommended documentation of this function

Aide Scilab >> Structures > rlist

rlist

définition d'une fraction rationnelle

Séquence d'appel

rlist()
rlist(a1,....an)

Description

rlist(a1,....an) est équivalent à tlist(['r','num';'den','dt'], a1,....an)

Crée une tlist avec ['r','num';'den','dt'] comme premier argument et les ai comme termes suivants s'ils sont présents dans les arguments. Aucune vérification de type ou de taille n'est faite sur les ai.

Voir aussi

  • tlist — Objet Scilab. Définition d'une liste typée
  • syslin — définition d'un système dynamique linéaire
Scilab Enterprises
Copyright (c) 2011-2017 (Scilab Enterprises)
Copyright (c) 1989-2012 (INRIA)
Copyright (c) 1989-2007 (ENPC)
with contributors
Last updated:
Wed Oct 05 12:11:02 CEST 2011