Scilab Home page | Wiki | Bug tracker | Forge | Mailing list archives | ATOMS | File exchange
Please login or create an account
Change language to: English - Français - 日本語

Please note that the recommended version of Scilab is 6.0.1. This page might be outdated.
See the recommended documentation of this function

Ajuda Scilab >> Biblioteca de Gráficos > xgrid

xgrid

adiciona um grid em um esboço 2d

Seqüência de Chamamento

xgrid([style])

Parâmetros

style

inteiro

Descrição

xgrid adiciona um grid em um esboço 2d. style é o identificador de tipo de tracejado ou de cor utilizado para o esboço do grid. Use xset() para o significado do identificador.

Exemplos

x=[0:0.1:2*%pi]';
plot2d(sin(x))
xgrid(2)

Ver Também

  • xset — ajusta valores para o contexto gráfico. Função obsoleta
  • plot2d — esboço 2d

Autor

J.Ph.C.

Scilab Enterprises
Copyright (c) 2011-2017 (Scilab Enterprises)
Copyright (c) 1989-2012 (INRIA)
Copyright (c) 1989-2007 (ENPC)
with contributors
Last updated:
Thu Mar 03 11:00:36 CET 2011