Scilab Home page | Wiki | Bug tracker | Forge | Mailing list archives | ATOMS | File exchange
Please login or create an account
Change language to: English - Français - 日本語 - Русский

Please note that the recommended version of Scilab is 6.0.1. This page might be outdated.
See the recommended documentation of this function

Ajuda do Scilab >> Biblioteca de Gráficos > xgraduate

xgraduate

Graduação de eixos

Seqüência de Chamamento

[xi,xa,np1,np2,kMinr,kMaxr,ar]=xgraduate(xmi,xma)

Parâmetros

xmi,xma

escalares reais

xi, xa, kMinr, kMaxr, ar

escalares reais

np1,np2

inteiro

Descrição

xgraduate retorna as graduações de eixos que são utilizadas pelas rotinas de esboço (com o flag de embelezamento habilitado). Retorna um intervalo [xi,xa] que contém o dado intervalo [xmi,xma] e tal que

xi= kMinr*10^ar, xa=kMaxr*10^ar e o intervalo pode ser dividido em np2 intervalos e cada intervalo é dividido em np1 subintervalos.

Exemplos

[x1,xa,np1,np2,kMinr,kMaxr,ar]=xgraduate(-0.3,0.2)

Ver Também

Scilab Enterprises
Copyright (c) 2011-2017 (Scilab Enterprises)
Copyright (c) 1989-2012 (INRIA)
Copyright (c) 1989-2007 (ENPC)
with contributors
Last updated:
Tue Feb 14 15:09:46 CET 2017