Scilab Home page | Wiki | Bug tracker | Forge | Mailing list archives | ATOMS | File exchange
Please login or create an account

Please note that the recommended version of Scilab is 6.0.1. This page might be outdated.
However, this page did not exist in the previous stable version.

Ajuda Scilab >> Funções Elementares > Elementary matrices

Elementary matrices

  • diaginclusão ou extração diagonal
  • eyematriz identidade
  • ind2subconversão de índice linear para matriz de valores subescritos
  • linspacevetor linearmente espaçado
  • logspacevetor espaçado logaritmicamente
  • meshgridcria matrizes ou arrays 3-D
  • ndgridArrays para avaliação de função multidimensional em grid
  • onesmatriz de entradas todas iguais a 1
  • randgerador de números randômico
  • sub2indconverte matriz de valores subescrtos para índice linear
  • zerosmatriz feita de zeros
Scilab Enterprises
Copyright (c) 2011-2017 (Scilab Enterprises)
Copyright (c) 1989-2012 (INRIA)
Copyright (c) 1989-2007 (ENPC)
with contributors
Last updated:
Thu May 12 11:45:19 CEST 2011