Scilab Home page | Wiki | Bug tracker | Forge | Mailing list archives | ATOMS | File exchange
Please login or create an account
Change language to: English - Français - 日本語

Please note that the recommended version of Scilab is 6.0.1. This page might be outdated.
However, this page did not exist in the previous stable version.

Ajuda Scilab >> Biblioteca de Gráficos > 3d_plot > milk_drop

milk_drop

Função 3d gota de leite

Seqüência de Chamamento

z=milk_drop(x,y)

Parâmetros

x,y

dois vetores linhas de tamanhos n1 e n2.

z

matriz de tamanho (n1,n2).

Descrição

milk_drop é uma função que representa uma gota de leite caindo no leite. Pode ser usada para testar funções eval3d e plot3d.

Exemplos

x=-2:0.1:2; y=x;
z=eval3d(milk_drop,x,y);
plot3d(x,y,z)

Ver Também

  • eval3d — valores de uma função em um grid
  • plot3d — esboço 3d de uma superfície

Autor

Steer S.

Scilab Enterprises
Copyright (c) 2011-2017 (Scilab Enterprises)
Copyright (c) 1989-2012 (INRIA)
Copyright (c) 1989-2007 (ENPC)
with contributors
Last updated:
Thu May 12 11:45:25 CEST 2011