Scilab Home page | Wiki | Bug tracker | Forge | Mailing list archives | ATOMS | File exchange
Please login or create an account
Change language to: English - Français - 日本語

Please note that the recommended version of Scilab is 6.0.1. This page might be outdated.
See the recommended documentation of this function

Ajuda Scilab >> Estruturas de Dados > lsslist

lsslist

definição de função linear de espaço de estados do Scilab

Seqüência de Chamamento

lsslist()
lsslist(a1,....an)

Descrição

lsslist(a1,....an) é um atalho para tlist(['lss','A';'B';'C';'X0','dt'], a1,....an)

Cria um tlist com ['lss','A';'B';'C';'X0','dt'] como primeiras entradas e os ai's como próximas entradas, se tiver algum. Não é feita verificação de tipo ou tamanho nos ai's.

Ver Também

  • tlist — objeto do Scilab e definição de listas com tipos ("typed lists")
  • syslin — definição de sistemas lineares
Scilab Enterprises
Copyright (c) 2011-2017 (Scilab Enterprises)
Copyright (c) 1989-2012 (INRIA)
Copyright (c) 1989-2007 (ENPC)
with contributors
Last updated:
Thu May 12 11:45:27 CEST 2011