Scilab Home page | Wiki | Bug tracker | Forge | Mailing list archives | ATOMS | File exchange
Please login or create an account
Change language to: English - Français - 日本語

Please note that the recommended version of Scilab is 6.0.2. This page might be outdated.
See the recommended documentation of this function

Manual Scilab >> Biblioteca de Gráficos > handle > unglue

unglue

Descola uma objeto Compound e o substitui por um galho individual

Seqüência de Chamamento

unglue(h)
H=unglue(h)

Parâmetros

h

manipulador de um Compound

H

um vetor de manipuladores das entidades resultantes após um unCompound.

Descrição

Dado um manipulador de uma entidade Compound, destrói o Compound e desembrulha as entidades elementares associadas à sua raiz. glue retorna um vetor de manipuladores desses galhos individuais.

Autor

Djalel ABDEMOUCHE

Scilab Enterprises
Copyright (c) 2011-2017 (Scilab Enterprises)
Copyright (c) 1989-2012 (INRIA)
Copyright (c) 1989-2007 (ENPC)
with contributors
Last updated:
Wed Jan 26 16:24:40 CET 2011