Scilab Home page | Wiki | Bug tracker | Forge | Mailing list archives | ATOMS | File exchange
Please login or create an account
Change language to: English - Français - 日本語 - Русский

Please note that the recommended version of Scilab is 6.0.1. This page might be outdated.
See the recommended documentation of this function

Ajuda do Scilab >> Scilab > Scilab palavra-chave > comma

comma

(,) separador de colunas, instruções e argumentos

Descrição

Vírgulas são usadas para separar parâmetros em funções, ou para separar entradas em vetores linhas.

Espaços vazios podem ser usados para separar entradas em um vetor linha, mas é preferível que se use vírgulas.

Também é usada para separar instruções do Scilab. (Use ; para que o resultado não seja exibido na tela).

Exemplos

a=[1,2,3;4,5,6];
a=1,b=1;c=2

Ver Também

Scilab Enterprises
Copyright (c) 2011-2017 (Scilab Enterprises)
Copyright (c) 1989-2012 (INRIA)
Copyright (c) 1989-2007 (ENPC)
with contributors
Last updated:
Wed Apr 01 10:24:14 CEST 2015