Scilab Home page | Wiki | Bug tracker | Forge | Mailing list archives | ATOMS | File exchange
Please login or create an account
Change language to: English - Português - Русский - 日本語

Please note that the recommended version of Scilab is 6.0.0. This page might be outdated.
See the recommended documentation of this function

Aide de Scilab >> Xcos > Fonctions utilitaires Scilab > xcosUpdateBlock

xcosUpdateBlock

Met à jour un bloc.

Séquence d'appel

xcosUpdateBlock(blk)

Module

Description

Met à jour un bloc dans un diagram ouvert

  • blk : Le bloc a mettre à jour. La variable à le type scicos_block.

Cette fonction a été introduite en Scilab 5.4.0.

function myExternalFunction(blk, scs_m)
    execstr(''[ok, blk] = '' + blk.gui + ''(''''set'''', blk)'') ;
    xcosUpdateBlock(blk) ;
endfunction
xcosAddToolsMenu("update block", "myExternalFunction(blk, scs_m)");

Authors

Clément David - Scilab Enterprises

Scilab Enterprises
Copyright (c) 2011-2017 (Scilab Enterprises)
Copyright (c) 1989-2012 (INRIA)
Copyright (c) 1989-2007 (ENPC)
with contributors
Last updated:
Thu Oct 02 13:54:43 CEST 2014